Цьогоріч він має гіркий присмак. Та, попри все, ми будемо свій день святкувати. Цьогорічний девіз: Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії. Зараз нашою спільною мрією є Перемога у війні з росією. І бібліотеки є тим місцем, де ми всі об’єднуємося та спільно діємо, кожен з нас зараз на своєму місці, на своєму маленькому фронті з усією стійкістю та волелюбністю наближає нашу велику мрію – Перемогу!

Бібліотека університету за роки своєї діяльності має вагомі здобутки. До Дня працівників освіти та Всеукраїнського дня бібліотек був організований відкритий перегляд нових надходжень та виставка наукових і творчих здобутків науково-педагогічної працівників університету.

Зі святом прийшов привітати колектив бібліотеки Ректорат університету. Ректорка Марина Гриньова зазначила, що бібліотека тримає культурний фронт, зберігає Книгу – інтелектуальне й духовне надбання нашого народу, очищає фонди від ворожої пропаганди. Директорка бібліотеки Валентина Володимирівна Орєхова відзначена Грамотою Полтавського національного педагогічного університету за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, впровадження інноваційних форм популяризації читання сумлінну і багаторічну працю. До вітань долучилися перший проректор Олексій Гура та проректор з наукової роботи Василь Фазан, які високо оцінили діяльність бібліотеки в інтелектуальному й духовному розвитку спільноти університету.

Подякою Полтавської обласної ради були відзначені співробітники бібліотеки Гура Марія Вікторівна, заступник директора бібліотеки, Демидченко Катерина Миколаївна, завідувач сектору інновацій та підтримки наукових досліджень за сумлінну і плідну працю.

З вітальним словом та піснею звернувся до колективу книгозбірні співак Андрій Вікторович Кравчук (El Кравчук), що стало приємним сюрпризом.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.