23 квітня відзначається Всесвітній день книг і авторського права.

Книги є невід'ємною частиною суспільства і кожної людини зокрема. Вони зберігають у собі мудрість і знання цілих поколінь , містять відомості про події , що відбулися в історії розвитку людства.

Людина знайомитися з книгами в ранньому дитинстві , і вони супроводжують її все подальше життя , допомагаючи отримати знання і розібратися з важкими життєвими питаннями , відкриваючи вікно в новий незвіданий світ .

Важливі будь-які книги , якій би області і сфер знань вони не стосувалися . Історичні розповідають про наших предків , війни , повстання , є своєрідним путівником у століття.

Навчальна і технічна література дозволяє почерпнути знання з різних наук і дисциплін , пізнати навколишній нас світ і процеси, що відбуваються в ньому. Художні книги змушують нас здійснювати дивовижні подорожі , переживати найцікавіші пригоди разом з їх героями.

Люди завжди високо цінували книги та їх роль у розвитку людини , тому в деяких містах навіть встановлені пам'ятники книгам. Пропонуємо вам помилуватися найдивовижнішими з них.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.