Педагогічна практика студентів університету є важливою сполучною ланкою між теоретичною та практичною підготовкою випускників до безпосередньої самостійної роботи у навчально-виховних закладах.

Головна мета педагогічної практики: формування у студентів системи необхідних педагогічних умінь й навичок, фахових здібностей, особистісно-індивідуального стилю поведінки та діяльності, необхідних для майбутньої професії в оптимально наближених до роботи за фахом умовах.

Сааме практична діяльність студентів у різноманітних середніх навчально-виховних закладах та установах І–ІІ рівнів акредитації дає їм змогу пізнати та випробувати себе у ролі вчителя, відчути смак цієї роботи, визначити власні професійні інтереси, переконатися у своїй психологічній готовності до педагогічної діяльності, поглибити психолого-педагогічні знання, збагатити або скоректувати особистісні педагогічні погляди, позиції, сформовані під час навчання в університеті.

Запрошуэмо до читальноъ зали №3 переглянути книжкову виставку "Педагогічна практика – шлях до професійної майстерності вчителя".

 


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.