11 березня велика читальна зала університету зібрала разом колишніх і теперішніх працівників бібліотеки. Адже святкували славний ювілей чарівної жінки Костенко Лідії Іванівни.

Майже все її життя (52 роки) пов’язане з Полтавським педагогічним інститутом/університетом. Вона пройшла шлях від бібліотекаря до директора бібліотеки, яку очолювала понад 26 років.

Нашому колективові надзвичайно пощастило мати в своїх лавах такого неперевершеного професіонала, мудрого керівника, справедливого наставника, приємного й легкого в спілкуванні колегу і просто прекрасну Людину.

Ювілярку прийшли привітати ректор університету Степаненко Микола Іванович, проректори – Год Борис Васильович, Павленко Наталія Олександрівна та голова профкому Артюшенко Петро Петрович.

Зі щирим і теплим вітальним словом виступив Микола Іванович, який наголосив на вагомому внеску Лідії Іванівни в розвиток й формування університетської бібліотеки та книгозбірні професора М. А. Жовтобрюха. Подякували за сумлінну багаторічну працю в університеті, за здатність щедро дарувати людям багатство своєї душі, людяність, мудрість, інтелігентність, які слугують взірцем для молодого покоління.

Чудове свято, наповнене щирими посмішками, сердечними привітаннями та весняними квітами принесло чимало задоволення не лише його винуватиці, а й усім присутнім.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.