У рамках святкування 110-річчя від дня заснування Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха були нагороджені почесними грамотами та відзнаками.

Почесним знаком «За особистий внесок у розбудову Університету» нагороджено директорку бібліотеки Валентину Орєхову.

Почесні грамоти виконавчого комітету Полтавської міської ради за сумлінну плідну працю на благо Полтавської міської територіальної громади, безмежну відданість професії, ініціативність і наполегливість, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня Конституції України ректорка університету Марина Гриньова вручила Марії Гурі, заступниці директора бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха, і Олені Костенко, завідувачці сектором зберігання фондів та списання документів бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха. Також Олену Костенко нагороджено Подякою з нагоди святкування 110-ї річниці ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Почесною грамотою з нагоди святкування 110-ї річниці ПНПУ імені В. Г. Короленка нагороджено Юлію Страшко, завідувачку відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха.

Грамотою з нагоди святкування 110-ї річниці ПНПУ імені В. Г. Короленка нагороджено колектив бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха.

Колектив бібліотеки щиро вітає колег з отриманням почесних відзнак та зиче їм успіхів, наснаги для плідних звершень у роботі та всіляких гараздів!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.