Фонд бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха поповнився новим навчальним виданням: Стирнік Н., Робінсон А. Довідник з граматики англійської мови для україномовних. Дніпро : ЛІРА, 2022. 79 с.

Щедрий дарунок Бібліотека отримала від авторів довідника: Наталії Стирнік, кандидата філологічних наук, доцента ДНУ імені Олеся Гончара; містера Ентоні Робінсона (Anthony Robinson) – британського офіцера повітряних сил у відставці, дипломата, експерта з міжнародних відносин, консультанта з питань менеджменту, міжнародного спостерігача на виборах, історика, поліглота та викладача англійської мови. Ентоні Робінсон співпрацює з ПНПУ імені В. Г. Короленка з 2015 року за що дякує у своєму довіднику колегам-полтавцям, які допомагали редагувати та рецензувати це видання, а саме доцентам: Наталії Криницькій, Михайлу Рахну, Руслані Шрамко.

Електронний варіант довідника покликання вже розісланий для використання у ЗСО м. Полтави та Полтавської області, а паперовий можна замовити на сайті видавництва «ЛІРА». Довідник може стати в пригоді усім, хто вивчає англійську мову в Україні, адже в ньому враховані типові труднощі, з якими стикаються саме носії української мови.

Академічна спільнота та колектив бібліотеки дякують авторам за подаровані та надіслані довідники до університетської книгозбірні й висловлюють вдячність за сприяння у поповненні книжкового фонду та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Щиро бажаємо міцного здоров'я, натхнення, успіхів на життєвому шляху, невичерпної енергії, творчого пошуку, нових досягнень і здійснення ваших планів!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.