Шановні науковці!

Компанія Clarivate запрошує на вебінари у листопаді!

Будуть розглядати роботу з патентами, відкритий доступ, пошук журналів для публікації і повний спектр можливостей роботи з Web of Science.

Також щочетверга о 12:15-12:35 у ZOOM «Запитай про Web of Science». Протягом сесії відповідаємо на усі питання учасників заходу, за бажанням можна залишити питання заздалегідь.


https://forms.gle/gMNeUEFD9CNupMBv8


Посилання та параметри підключення

https://us02web.zoom.us/j/89668370802?pwd=cHVpVDBqOWFZRmhlQjdXOGt5Q25idz09

Meeting ID: 896 6837 0802

Passcode: 829583

Серія Research Smarter

27 жовтня 2022

ТемаResearch Smarter: Збільшення вашого наукового внеску у досягнення Цілей сталого розвитку ООН (UN Sustainable Development Goals)

Тези: Науково-дослідні установи світу зробили Цілі сталого розвитку ООН невід'ємною частиною своїх місій. Для просування досліджень, спрямованих на вирішення глобальних проблем вам потрібні надійні базові орієнтири. Використовуючи правильні дані та інструменти, ви можете покращити свої дослідження, орієнтуючи їх на досягнення цілей сталого розвитку. На цьому вебінарі ви дізнаєтесь, як Web of Science та InCites інструменти Clarivate допоможуть: • дослідити причини сьогоднішніх наукових проривів • знаходити основу для подальших відкриттів у різних дисциплінах • швидко оцінити поточне дослідне середовище

Реєстрація перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15  https://bit.ly/3LT8kOE

 

1 листопада 2022

ТемаПошук та аналіз патентної інформації

Тези: Derwent Innovations Index (DII) - одна з 15 баз на платформі Web of Science.  DII це колекція унікальної патентної інформації з понад 50 патентних органів з 1963 року, що міститься в Derwent World Patent Index.   На вебінарі розглянемо контент, можливості, використання DII доступні варіанти пошуку й аналізу патентів та їхніх родин і використання даних у науковій роботі. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація оберіть звучний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15  https://bit.ly/3Sxf06Y

16:15–17:15 https://bit.ly/3TJXjlr

 

8 листопада 2022

ТемаБазові можливості роботи в Web of Science Core Collection

Тези: Даний вебінар для початківців, що лише починають роботу з ресурсами Clarivate. Що індексується і як відбирається контент до Web of Science Core Collection. На онлайн демонстрації засвоїмо роботу з оновленим інтерфейсом, налаштування персонального кабінету, базовий пошук, поля і оператори, символи скорочення та заміни. Визначимо алгоритм пошуку відповіді на питання: Які документи є за моєю темою, які з них викликають більшу увагу інших науковців, де вони надруковані, якими грантами підтримані, хто є лідером даних досліджень, як з ними зв’язатися, як отримати повний текст документу. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація оберіть звучний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15 https://bit.ly/3Dmmi9g

16:15–17:15 https://bit.ly/3eX7lAP

 

Серія Clarivate науковцям

10 листопада 2022

Тема: Відкритий доступ та відкрита наука.

Тези: 24 по 30 жовтня запланований черговий Міжнародний тиждень відкритого доступу. Цьогорічна тема «Відкритість для кліматичної справедливості». Протягом вебінару про історію та виклики відкритого доступу, як він позначається і буде впливати на будні науковців. Проаналізуємо впливовість відкритих та традиційних публікацій за допомогою Web of Science та InCites. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація оберіть звучний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15  https://bit.ly/3TlBfh0

16:15–17:15  https://bit.ly/3t5Laxi

 

17 листопада 2022

ТемаДодаткові можливості Web of Science Core Collection

Тези:  Вебінар присвячений розширеному пошуку (Advanced search) та пошуку в пристатейній бібліографії (Cited References). Як побудувати запит, на що звернути увагу, які можливості дає комбінація пошуків. Скільки робіт, в певному виданні або за певною темою та за певні роки надрукував науковець чи установа. Як перевірити скільки робіт певного журналу проіндексовані. Як і ким цитуються документи науковця або видання, які не проіндексовані у Web of Science Core Collection. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація оберіть звучний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15 https://bit.ly/3CVQir5

16:15–17:15 https://bit.ly/3TC4Eni

 

22 листопада 2022

ТемаПідбір журналу для публікації
Тези: Мета публікації. Види журналів. Критерії якості. Бізнес модель або чи можна надрукуватися безкоштовно. Оформлення статті. На що звертають увагу рецензенти. Строки публікації. Пошук та аналіз видань за допомогою Web of Science, Journal Citation Reports, Master Journal List, Manuscript Matcher. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація оберіть звучний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15 https://bit.ly/3CYRaee

16:15–17:15 https://bit.ly/3DkUVMF

Серія Research Smarter

29 листопада 2022

ТемаДані та метрики Web of Science з різними API від Clarivate

Тези: API Web of Science безперешкодно інтегрують найкращі світові дані про публікації та цитування, надаючи вам гнучкість та контроль над високоякісними та нормалізованими бібліометричними показниками.  API Web of Science від Clarivate розширюють можливості систем вашої установи, ваших дослідницьких порталів, а також можливості аналізу та оцінки. Ця сесія має на меті надати вступ до API Web of Science, InCites та JCR, а також запропонувати практичні методи для початку роботи. Приєднуйтесь до наших експертів, щоб дізнатися більше про

- Варіанти використання API (на основі інтеграції даних та на основі проектів)

- Як отримати доступ до API

Реєстрація перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15 https://bit.ly/3zqMXPV


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.