Сьогодні у читальній залі університетської книгозбірні відбулася презентація книги "1281" Володимира Карналя, випускника Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Це перший роман, написаний полтавчанином, який у своєму житті ким тільки не працював, але про період роботи таксистом і захотілося розповісти великій аудиторії. Хоча й автор наголошує на тому, що всі події, імена й прізвища в романі вигадані, але кожен із читачів може впізнати знайому саме йому ситуацію, яка могла трапитися у житті кожного. Сюжет інтригує до останньої сторінки роману, в кінці якого розумієш, що це лише початок. Насправді, все найцікавіше попереду, бо невідомо, що очікує на кожного з нас за поворотом, після того, як сядемо в машину таксі...

На презентації книги були присутні друзі та колеги, які прийшли підтримати та привітати автора. Зустріч пройшла у дружній атмосфері й залишила в пам’яті незабутні враження. Автор відповів на запитання, поділився планами про написання продовження роману. Володимир Карналь подарував бібліотеці книгу, яку люб'язно підписав для наших читачів.

Щиро завдячуємо Володимиру Карналю за можливість сьогоднішньої зустрічі та подароване видання. Щиро бажаємо творчого неспокою, радості від кожного прожитого дня, гордості від здійсненого, втілення задуманого та сподіваємося на подальшу співпрацю.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.