Підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни, видавництво Bentham Science  відновило для українських закладів вищої освіти та наукових установ безоплатний доступ до своїх електронних ресурсів до 30 вересня 2022 року.  Полтавському національному педагогічному університетові  імені В. Г. Короленка також  продовжено доступ до електронних журналів, книг і баз даних видавництва Bentham Science.

Bentham Science – видавець рецензованої наукової літератури галузей фармакології та медицини, а також технічних і суспільних наук. Видавництво створює понад 130 рецензованих наукових журналів, більшість з яких індексуються провідними бібліографічними базами даних.

На сайті Державної науково-технічної бібліотеки України зібрано детальну інформацію про налаштування доступу до ресурсів Bentham Science, посилання та навчальні матеріали.

Отримати доступ до електронних ресурсів Bentham Science можна з головної сторінки бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха http://lib.pnpu.edu.ua/

Доступ до електронних журналів (статті можна завантажувати у форматі PDF);

Доступ до електронних книг (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн).

Деталі за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/vidavnictvo-bentham-science-vidnovilo-dlya-ukrayinskih-vchenih-dostup-do-elektronnih-resursiv


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.