Співробітники бібліотеки приєдналися до вебінару «Швеція ‒ Україна: співпраця у воєнний час», який відбувся 17 червня на платформі ZOOM. Онлайн-спілкування українських бібліотекарів із шведськими колегами відбулося за ініціативи Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та ВГО Української бібліотечної асоціації.

Модератори: Тетяна БОГУШ, членкиня Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація у 2018–2021 рр., Світлана КРАВЧЕНКО, членкиня Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація, зав. науково-методичного відділу НБУ імені Ярослава Мудрого, Ярослава СОШИНСЬКА, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація. Переклад з англійської: Крістіна ГАЛУСТОВА, бібліотекарка Запорізької ОУНБ.

Як бібліотеки допомагають адаптуватися українцям у своїх країнах? Як можна провести цікаво дозвілля у бібліотеці громади, коли в твоїй країні йде війна? Звідки книги українською мовою у бібліотеках Швеції? Ці та інші питання обговорювали на зустрічі із директором Публічної бібліотеки Мьйольбі (Швеція). Аня Фелтрейтер розповіла про практики своєї бібліотеки та відповіла на запитання учасників вебінару.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.