Квіти пробуджують у нас людяність, сердечність, щирість, доброту. Недаремно український народ звеличив їх у піснях, казках, легендах, у творах образотворчого мистецтва.

Кафедра дошкільної освіти та співробітники університетської бібліотеки спільно підготували та провели культурно-мистецький захід для дітей переселенців дошкільного віку. Модератори заходу: доцентка Ірина КАРАПУЗОВА, асистентка Юлія ДУБОВИК, старший лаборант Віта КОВАЛЬ і студентка другого курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Ірина ЩЕРБИНА.

Захід вимушені були проводити в укритті. Під час повітряної тривоги діти вчилися виготовляти аплікації в напівоб’ємному варіанті та ознайомилися з характерними ознаками і символічними значеннями квітів та кольорів. Діти виявляли неабияку допитливість у виконанні аплікації, яка розвиває творчі здібності, образне, просторове мислення, дрібну моторику рук, акуратність у роботі.

Співробітники бібліотеки підготували для дошкільників дитячу книжково-ілюстративну виставку "Власні руки роблять стильні штуки".


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.