Дарування книг сьогодні, у вік інформаційних технологій, це більше, ніж товар у матеріальному вираженні цього слова. 14 лютого, у Міжнародний день дарування книг, Бібліотека Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка провела акцію «Подаруй бібліотеці книгу»!

Всі охочі долучилися до акції та підтримали Бібліотеку. Фонд університетської книгозбірні поповнився цінними та змістовними виданнями наукової, навчальної та навчально-методичної літератури. Ми відображаємо інформацію про дарувальників, дбайливо зберігаємо та всебічно популяризуємо даровані вами видання.

Бібліотечний фонд поповнився новою особистою колекцією ректорки Марини Гриньової, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки України. Дана колекція опрацьовується і скоро буде доступна користувачам.

Отримали колективну монографію «Моделі підготовки майбутнього вчителя для нової української школи: теорія і практика» за редакцією професора М. В. Гриньової, яку можна переглянути у відкритому доступі в репозитарії http://dspace.pnpu.edu.ua/handle/123456789/18592 та електронному каталозі http://elcat.pnpu.edu.ua/docs/Моделі.pdf університету.

Щиро вдячні освітянській спільноті, які також долучилися до акції, а саме:

  • Людмила Бабенко, доктор історичних наук, доцент, професор кафедри історії України, завідувачка кафедри історії України подарувала видання творів Вячеслава Чорновола в десяти томах і три книги "Нагороди України. Історія, факти, документи";
  • В'ячеслав Шерстюк, директор КЗ "Центр охорони та досліджень пам'яток археології" Полтавської обласної ради та науковий співробітник Михайло Коваленко подарували цінні джерела з архівознавства;
  • Тамара Жалій, доцент, кандидат історичних наук подарувала книги з юриспруденції й юридичну літературу;
  • Тетяна Саєнко, доцент, кандидат педагогічних наук подарувала каталог творів з приватних збірок про рідний край та Полтаву;
  • Роман Кісь подарував книжкові видання про українську лінгвокультурологію, мову та культуру українського народу, які надіслала донька Оксана, а бібліотеці передала Галина Білик, старший викладач кафедри української літератури;
  • Олена Гнізділова, завідувачка кафедри дошкільної освіти, професор, доктор педагогічних наук подарувала книгу в якій представлено науковий доробок вчених України.

Колектив Бібліотеки висловлює щиру вдячність за подаровані книги та колекції! Завдяки Вашій безкорисній щедрості, наш бібліотечний фонд збагачується та поповнюється унікальними, цікавими, актуальними виданнями, які надають неоціненну допомогу в теоретичній і практичній підготовці студентів. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Дякуємо всім хто долучився до акції та підтримав Бібліотеку!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.