Сьогодні, 25 листопада, до університетської бібліотеки завітали студенти першого курсу психолого-педагогічного факультету. Співробітники бібліотеки Світлана Козина та Наталія Гах розповіли про понад сторічну історію бібліотеки, багатогалузевий книжковий фонд, сучасні бібліотечні послуги й сервіси, які діють в університетській книгозбірні. Першокурсники детально ознайомилися з віртуальним простором – вебсайтом бібліотеки, який надає можливість цілодобово працювати з інформаційними електронними ресурсами як бібліотеки так і віддаленого доступу. Тут подано інформацію про нові надходження літератури, перелік періодичних видань, які отримує книгозбірня, висвітлюються новини, події, соціокультурні заходи, що відбуваються в бібліотеці.

Докладніше зупинилися на роботі електронного каталогу, який забезпечує швидкий доступ до якісних інформаційних ресурсів і продемонстрували етапи пошуку літератури в електронному каталозі. Також дізналися про можливості Інституційного репозиторію, який активно використовується в освітній і науковій діяльності університету.

Студенти відвідали всі чотири читальні зали та абонементи та інші структурні підрозділи книгозбірні. Бібліотекарі запевнили, що завжди допоможуть зорієнтуватися у бібліотечно-інформаційних просторах університету. Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.