Шановні друзі!

Нагадуємо Вам про можливість використання наукової бази даних EBSCO для написання кваліфікаційних робіт, досліджень у різних галузях знань!

Щоб почати використовувати ресурси EBSCO, перейдіть на платформу EBSCO за посиланням нижче: https://search.ebscohost.com/. З мережі IP-адреси Університету Ви безпосередньо підключаєтеся  до платформи EBSCO.

Для отримання віддаленого доступу поза межами Університету  (з дому, ноутбуків і мобільних пристроїв) необхідно скористатися логіном: poltavanpu та паролем: education%2021ua

Для опрацювання ресурсів EBSCO найбільш ефективно, використовуйте короткі відеоуроки. Тривалість кожного відео становить приблизно 3 хвилини.

Задля підтримки студентів, викладачів та науковців, які використовують ресурси EBSCO, представники платформи створили коротке навчальне відео українською мовою, яке допоможе краще розібратись в особливостях та варіантах пошуку в базах даних EBSCO. Відео доступне за назвою: EBSCO Tutorials | EBSCOhost – Ukrainian та на Ютубі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=fSXABHgu_a8

 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.