Традиційно, на початку навчального року, першокурсники нашого університету запрошуються на екскурсію до Бібліотеки з метою максимально повно використати її можливості для результативного навчання, плідної наукової роботи, розширення світогляду, гарного відпочинку з цікавою художньою книгою.

Так, 16 вересня до бібліотеки вишу завітали студенти першого курсу природничого факультету.

Співробітники бібліотеки розповіли про історію бібліотеки, особливості бібліотечних послуг, про багатий книжковий фонд. Детально розповіли про віртуальний простір: веб-сайт бібліотеки, який надає можливість цілодобово працювати з інформаційними електронними ресурсами як віддаленого доступу, так і з власними (навчально-методичними та науковими виданнями університету тощо), а також користуватися електронним каталогом та Інституційним репозитарієм.

Першокурсники відвідали всі основні відділи Бібліотеки, де їх зустрічали співробітники, розповідаючи про особливості бібліотечних послуг та запевнили, що завжди допоможуть зорієнтуватися у бібліотечно-інформаційних просторах університету. Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.