Сьогодні, 14 вересня до університетської бібліотеки завітали студенти другого курсу історичного факультету.

Співробітники бібліотеки розповіли про історію бібліотеки, особливості бібліотечних послуг, про багатий книжковий фонд. Детально ознайомили про віртуальний простір: вебсайт бібліотеки, який надає можливість цілодобово працювати з інформаційними електронними ресурсами як віддаленого доступу, так і з власними (навчально-методичними та науковими виданнями університету тощо).

Крім того ознайомили з сайтом, де подано інформацію про нові надходження літератури, перелік періодичних видань, які отримує книгозбірня, висвітлюються новини, події, соціокультурні заходи, що відбуваються в бібліотеці. Сайт пропонує покликання на безкоштовні наукові бази даних, електронні бібліотеки, інформаційні портали, пошукові сервіси. Докладніше зупинилися на роботі електронного каталогу, який забезпечує швидкий доступ до якісних інформаційних ресурсів, продемонстрували етапи пошуку літератури в електронному каталозі. Також ознайомили з Інституційним репозиторієм, який активно використовується в освітній і науковій діяльності університету.

Студенти відвідали всі основні відділи Бібліотеки. Співробітники розповіли про структурні підрозділи книгозбірні, про особливості бібліотечних послуг, про багатий книжковий фонд, та запевнили, що завжди допоможуть зорієнтуватися у бібліотечно-інформаційних просторах університету. Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.