14 лютого у День святого Валентина в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок.

З нагоди свята у бібліотеці імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха відбулася бібліоакція «Подаруй книгу бібліотеці», яка була оголошена книгозбірнею напередодні.

Дарування книг у бібліотеку – це надійне джерело поповнення фонду, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Тож, приємним сюрпризом для університетської бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха стали книги, які подарували: Микола Іванович Степаненко, ректор ПНПУ імені В. Г. Короленка; Сергій Миколайович Шевчук, проректор з наукової роботи; Сергій Вікторович Шебеліст, доцент кафедри журналістики; Світлана Василівна Ленська, доктор філологічних наук; Галина Миколаївна Білик, старший викладач кафедри української літератури; Наталія Іванівна Тарасова, кандидат філологічних наук; Гліб Олексійович Кудряшов, кандидат наук із соціальних комунікацій; Ольга Вікторівна Квак, кандидат біологічних наук; Тамара Михайлівна Денисовець, кандидат педагогічних наук; Кафедра англійської філології; Кафедра української мови.

Така увага до бібліотеки радує, надихає працівників бібліотеки, бо впевнені, що книги обов'язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки, допоможуть у забезпеченні навчально-виховного процесу та просто принесуть задоволення від прочитаного.

Працівники бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха щиро вдячні за книги, отримані в дар від книголюбів, людей з великим світоглядом та жагою знань та висловлюємо свою подяку за внесок у формуванні фонду бібліотеки.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.