27 вересня всі любителі подорожей відзначають День туризму. Це свято заснували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році.

Свято туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Турист — це людина, яка прагне до знань. Сьогодні святкувати, гуляти й веселитися можуть усі, хто любить подорожі, дізнаватися нове, розширювати світогляд: любителі походів, наметів, автостопів, постійних вражень, непосидючі шукачі пригод.

Крім того, Всесвітній день туризму — професійне свято тих, хто працює у цій сфері. Це вони планують наші відпустки, піклуються про нас у готельних комплексах, проводять нам екскурсії та супроводжують в турах.

До речі, це ж відмінний день, щоб спланувати свою наступну подорож або звернутися за цим до професіоналів. Як би там не було, нехай вона принесе масу вражень, відкриттів та цікавих попутників.

До свята співробітники наукового абонементу підготували книжкову виставку "З туризмом по життю", а також пропонуємо ознайомитися з тематичним списком "Мандруймо, щоб жити і любити", який підготувала завідуюча культурно-просвітницьким сектором бібліотеки Наталія Гах.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.