Шановні друзі!

Нагадуємо, що Полтавському національному педагогічному університету до 30 квітня 2020 р. відкрито тестовий доступ  до журналів та книг видавництва Wiley.

Контент доступний у локальній мережі університету та забезпечується через платформу Wiley Online Library.

Разом із представниками видавництва Wiley планується серія ознайомчих вебінарів та семінарів.

Зокрема, 19.03.2020 об 11.00 та о 14.00 (тривалість 1 година) відбудеться ВЕБІНАР: “Онлайн ресурси видавництва Wiley в допомогу дослідникам”.

Для реєстрації на семінари, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Видавництво публікує матеріали у всіх галузях знань. На нинішній день компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щороку видається близько 1000 нових назв), 1 600 наукових журналів (серед яких вагома частка всесвітньо відомих та престижних видань), а також енциклопедії, довідники, бази даних наукової інформації з хімії та медицини (в тому числі Кокранівська бібліотека доказової медицини). Доступ до наукового контенту видавництва відбувається через платформу Wiley Online Library.

У рамках тестового доступу для користувачів буде доступна найбільша колекція журналів Wiley, а це понад 1 500 назв сучасних журналів. Доступними будуть також архіви журналів за понад 20 років – з 1997 року до сьогодні. За тематичним спрямуванням журнали охоплюють всі предметні напрямки сучасної науки.

Ознайомитися з ресурсами видавництва можливо з будь-якого комп’ютера у локальній мережі університету та у бібліотеці (читальний зал № 2), перейшовши на платформу Wiley Online Library.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.