Педагог, вихователь... Про вихователів дитячого садка хочеться вести окрему розмову, бо вони першими прокладають дитині шляхи до знань, добра, краси, віри, надії і любові.

Дитячий садок - це той світ, в якому дитина живе у найважливіший період для розвитку, і від того, як вона тут живе, залежить не тільки її майбутнє, але й майбутнє родини і всієї країни. Якщо дитина живе з похвалою, вона вчиться захоплюватись. Якщо живе з чесністю, вона вчиться справедливості. Якщо дитина живе в безпеці, вона вчиться вірити. Якщо дитина живе дружбою, вона вчиться знаходити у світі любов. Створити такий світ для дітей можуть тільки справжні майстри.

 

Саме на цьому закцентувала увагу завідуюча сектором культурно-просвітницької роботи Ганжа Катерина Вікторівна під час бібліографічного огляду.

Провести бібогляд для майбутніх вихователів попрохала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Манжелій Наталія Михайлівна.

Катерина Вікторівна розповіла студентам про опорні навчальні посібники з дошкільної освіти, а також ознайомила з фаховою періодикою.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.