Презентовані видання є відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду з філологічної галузі цікавими працями. Книги, про які йдеться, неодмінно привернуть увагу науковців, викладачів, студентів, учителів та всіх, хто цікавиться питаннями сучасного життя української мови та її історії, функціонуванням української мови в сучасному масмедійному просторі, становленням мовно-естетичних і лексико-фразеологічних норм, лінгвоестетикою творів Івана Франка, Михайла Коцюбинського, Павла Тичини, поглядами Михайла Грушевського на українську літературну мову і національну культуру, новітніми лінгвостилістичними теоріями, проблемами лінгвопрагматики, лінгвостилістики, лінгвопоетики тощо. Не маємо жодних сумнівів, що вони стануть у нагоді науковцям та студентам у їхній науково-освітній діяльності.

Професорсько-викладацький колектив, студентство, працівники бібліотеки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка щиросердно дякують директору Інституту української мови НАН України Гриценку Павлу Юхимовичу та співробітникам за щедрий дарунок.

Пропонуємо завантажити перелік книг та їх бібліографічний опис в форматі PDF.

Запрошуємо наукову спільноту на відкритий перегляд нових надходжень, де буде презентовано подаровані видання, про що буде повідомлено у вересні.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.