Україна приєдналася до глобальної благодійної спільноти #Giving Tuesday, яка існує вже в 150 країнах та об’єднує мільйони людей. Це відбулося завдяки ініціативи кількох організацій: Фонду родини Загорій, Клубу Добродіїв, Українського форуму благодійників та інших. У межах ініціативи #Щедрий Вівторок Українська бібліотечна асоціація оголосила Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.

Бібліотека імені М. А. Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка також стала учасником руху #Щедрий Вівторок 27 листопада.

До акції долучилася Студентська рада університету, яка ініціювала дану акцію.

З книжковими подарунками до бібліотеки завітали: ректор Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка М. І. Степаненко, проректор з наукової роботи С. М. Шевчук, професор С. П. Яланська, доцент Т. А. Непокупна, професор О. В. Харченко, професор А. В. Ткаченко, доцент Т. В. Луньова та студенти факультету фізичного виховання та представники студентського активу.

Колектив бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха щиро дякує всім, хто долучився до акції та подарував книги. Маємо надію на тісну співпрацю зі студентською радою та сподіваємося на подальші цікаві заходи!

Також презентуємо книгу Світлани Яланської та Валентини Моляко "Психологія протистояння конструктивного та деструктивного" на сайті нашої бібліотеки.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.