Бібліотека імені М. А. Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка спільно з Українською бібліотечною асоціацією долучається до акції #ЩедрийВівторок ( #GivingTuesday ). Ця акція вперше відбуватиметься в Україні.

У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

В межах ініціативи #ЩедрийВівторок Українська бібліотечна асоціація оголосила Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.

Якщо Ви бажаєте подарувати книги нашій бібліотеці, то зможете це зробити звернувшись до відділу комплектування, наукового опрацювання документів та зберігання фондів і залишити там книжковий подарунок.

Обов’язково робіть фото та завантажуйте його у соціальні мережі з хештегами #ЩедрийВівторок й #GivingTuesday та заохочуйте своїх друзів приєднатись до акції!

 

Деталі за посиланням:


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.