Полтава – місто з багатовіковою історією. Скільки тяжких років випало на її долю, скільки знаменних дат, пов’язаних із Полтавою, увійшло в історію країни! День міста – це день пам’яті тих, хто віддав своє життя заради світлого майбутнього прийдешніх поколінь. Ми, полтавська родина, пам’ятаємо і цінуємо подвиг, який здійснили для нас герої-визволителі. Доземно вклоняємось нашим сивочолим ветеранам, безмежно завдячуючи їм за життя. Наш святий обов’язок – берегти місто, розвивати його та звеличувати. Щонайголовніше – любити рідну землю, адже будь-яка праця дає бажані плоди лише тоді, коли робиш усе щиросердно.

Полтаву не можна не любити. Погляньте довкола! Яке величне і ошатне наше місто! Недарма його називають серцем і душею України. Полтава славиться своїми культурними та історичними пам’ятками, які вже давно стали нашими особливостями. Проте, чарівність її найбільше в тому, що тут почуваєш себе затишно, комфортно – почуваєш себе вдома. І хоч би куди занесла доля, а частина серця назавше залишиться в рідній Полтаві…

До Дня міста бібліотека підготувала цікавий культурно-просвітницький захід "Полтава відома і невідома", під час якого студенти віртуально подорожували Полтавою, знайомилися з літературою про наше місто. В читальній залі №2 та абонементі художньої літератури розташовані книжкові виставки до Дня міста.

Також пропонуємо до вашої уваги віртуальну виставку "Моя Полтава - мій край любові".


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.