Бібліотека імені М. А. Жовтобрюха висловлює вдячність Олександру Лук'яненку, письменнику і поету, доктору історичних наук, завідувачу кафедри культурології факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за подарований збірник його поезій «Нове, старе й забуте: сотні кроків до самого себе» з підписом автора.

До видання увійшли вибрані поезії, написані Олександром Лук’яненком за останні 25 років. Збірник наразі є найповнішим зібранням віршів поета. На його сторінках містяться твори інтимної, громадянської та філософської лірики, що порушують питання любові, влади, віри і пошуку життєвих орієнтирів. Значну увагу автор приділив темі родоцентричності й україноцентричності світогляду.

Збірник поезій стане цінним доповненням фонду університетської бібліотеки та неодмінно здобуде популярність у широкого кола поціновувачів художнього слова. Запрошуємо до ознайомлення з книгою та щиро дякуємо Олександру Лук’яненку за багаторічну плідну співпрацю з бібліотекою. Зичимо безмежної наснаги, творчих злетів, невичерпного оптимізму і вдячних читачів.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.