7 травня, у рамках Тижня факультету психології і соціальної роботи, відбулася гутірка «Історії успіху відомих особистостей», до якої долучилися науково-педагогічні працівники і студенти університету, працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха та полтавці, які цікавляться історіями успіху видатних людей.

Особистими секретами успіху поділились випускник факультету історії та географії Олексій Гура, перший проректор ПНПУ імені В. Г. Короленка та випускники факультету психології і соціальної роботи: Олександр Лемешко, перший заступник голови Полтавської обласної ради; Олександра Вишовська, провідна психологиня відділу кадрового забезпечення Управління поліції охорони в Полтавській області; Вероніка Бурмінова, засновниця та голова ГО «Нове відповідальне управління»; Руслан Ільченко, засновник і генеральний директор БО «Вихід Є!», засновник центру «Методу Мюррей» в Україні. Бесіду з ними вела Наталія Златопольська, асистентка кафедри соціальної роботи, реабілітації та повоєнної адаптації.

Гості розповіли про своє дитинство, перші мрії, життєві уроки й батьківські настанови, які позначилися на подальшому виборі шляху, що привів їх до успіху. Згадали людей, які в різні часи вплинули на світогляд і особистісне зростання, моральні орієнтири й цінності. Присутнім цікаво було почути, що саме обумовлює вибір фаху успішних людей, з якими труднощами вони стикаються у своїй професійній діяльності, як їх вирішують та де знаходять джерела наснаги.

Напевно, кожен слухач в залі прийняв до уваги поради шановних гостей щодо вироблення звичок, які сприяють культивації самодисципліни і самоконтролю для досягнення цілей. Корисною була розповідь гостей про хобі й речі, які допомагають їм відновити внутрішній ресурс для руху вперед.

Світлана Яланська, деканка факультету психології і соціальної роботи, подякувала шанованим гостям за щиру відверту розмову, мотивування рухатися до власної мети й заряд позитиву. Вона запросила присутніх на інші цікаві активності, які відбуватимуться в межах тематичних днів освітнього, науково-практичного осередку Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка під гаслом «З нами відкриваються секрети успіху».


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.