29 березня працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха у складі робочої групи Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка представили заклад на фестивалі «Наукові інтенції – можливість об’єднуватися для спільної мети», що відбувся на базі Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Котляревського.

Ірина Швидун, завідувачка сектору рідкісних видань та неопублікованих документів відділу обслуговування науковою та навчальною літературою, підготувала книжково-ілюстративну виставку «Наукові та творчі здобутки науково-педагогічних працівників університету імені В. Г. Короленка» та представила її на профорієнтаційній виставці закладів вищої освіти, що проводилася у рамках фестивалю.

Бібліотекар провела ознайомлювальну бесіду з абітурієнтами: розповіла про факультети педагогічного університету та на прикладі запропонованих на книжковій виставці робіт академічної спільноти вишу представила майбутнім студентам внесок працівників навчального закладу в розвиток української і світової науки.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.