Працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха здійснили підготовку навчально-методичного забезпечення освітніх дисциплін для успішного проходження акредитаційної експертизи за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, яка триватиме в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка у дистанційному режимі з 4 по 6 березня 2024 року.

Навчально-методичні матеріали й довідкові видання з перегляду «Наукові здобутки викладачів університету» репрезентують внесок колективу факультету фізичного виховання та спорту в розвиток вітчизняної науки, розповідають з історією його становлення. Представлені на перегляді збірники матеріалів наукових конференцій вміщують доповіді викладачів факультету.

Успішному проходженню акредитаційної експертизи здобувачами освіти сприятимуть запропоновані на виставці навчальні посібники, у яких розглянуто загальні питання теорії фізичного виховання, теорія і методика розвитку рухових здібностей та навчання фізичним вправам, надано детальну інформацію про різні види спорту, окреслено історію розвитку спорту в Україні та світі тощо.

Широку сферу наукових досліджень у галузі спорту й фізичної реабілітації охоплюють представлені на виставці періодичні видання «Спортивний вісник Придніпров’я», «Теорія і методика фізичного виховання і спорту», «Здоров’я та фізична культура», «Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я» та інші. Розміщені на їх сторінках статті висвітлюють історію фізичної культури в Україні та світі, філософські, правові та організаційні проблеми фізичної культури, особливості фізичного виховання різних груп населення, питання професійної підготовки фахівців фізичної культури і спорту, педагогічні технології навчання фізичним вправам, засоби відновлення працездатності, особливості підготовки спортсменів та адаптації організму людини до фізичних навантажень.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.