16 лютого, в рамках урочистого відкриття навчально-наукового інституту іноземних мов Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, а також з нагоди відзначення Дня єднання, працівники бібліотеки підготували тематичні книжкові виставки.

На одній з локацій святкового заходу експонувалася книжкова виставка «Наукові здобутки викладачів навчально-наукового інституту іноземних мов», яка охоплює давню й багату історію університету. Гортаючи запропоновані книги, можна було дізнатися про вагомий внесок викладачів вишу в розвиток вітчизняної науки, зокрема й ознайомитися з науковими досягненнями викладачів ННІ іноземних мов. Представлена на книжковій виставці «Єднаємось ми – єднається Україна» література ознайомила користувачів з доленосними подіями нашої держави, видатними особистостями й пересічними людьми, які віддано боронять Україну, її свободу й незалежність.

Також у межах урочистого відкриття ННІ іноземних мов Любов Андрух, завідувачка сектору культурно-просвітницької роботи відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи бібліотеки, підготувала інтелектуальну гру «Канадський експрес» для ознайомлення школярів із культурою і побутом Канади й провела її спільно зі здобувачкою освіти Анастасією Федорченко на локації кафедри культурології під час пізнавального квесту «Подорож Канадою».


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.