Працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха здійснили підготовку навчально-методичного забезпечення освітніх дисциплін для успішного проходження акредитаційної експертизи за спеціальністю 102 Хімія освітньо-професійної програми «Хімія» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, яка триватиме з 8 по 10 лютого 2024 року в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка у дистанційному режимі.

Відбір необхідної літератури з електронного каталогу здійснили Вікторія Балюк, завідувачка сектору інформаційно-бібліографічного обслуговування науково-бібліографічного відділу та Світлана Тіткова, завідувачка сектору абонементів наукової та навчальної літератури відділу обслуговування науковою та навчальною літературою. Тематичні книжкові виставки й перегляди літератури підготували Ірина Швидун, завідувачка сектору рідкісних видань та неопублікованих документів відділу обслуговування науковою та навчальною літературою, Наталія Канюка, провідна бібліотекарка відділу обслуговування науковою та навчальною літературою, та Світлана Леверя, завідувачка сектору читального залу періодичних видань відділу обслуговування науковою та навчальною літературою.

На перегляді «Наукові здобутки викладачів університету» експонуються важливі праці й дослідження викладачів факультету природничих наук та менеджменту ПНПУ імені В. Г. Короленка, історія факультету, збірники матеріалів наукових конференцій, що вміщують доповіді викладачів факультету.

Учасникам акредитаційної експертизи стануть в нагоді представлені на виставці літератури фахові періодичні видання «Український хімічний журнал», «Хімічна промисловість України», «Екологічний вісник», «Хімія», «Наука та інновації» та інші. Здобувачам освіти також знадобляться запропоновані бібліотекою довідкові видання, посібники й підручники, енциклопедії, збірники вправ і задач з хімії.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.