Університетська книгозбірня отримала низку навчально-методичних посібників від кафедри мистецтвознавства та позашкільної освіти факультету природничих наук та менеджменту.

Завідувачка кафедри мистецтвознавства та позашкільної освіти, професорка Марина Миколаївна Погребняк передала у фонд бібліотеки свою монографію «Нові напрями театрального танцю ХХ–початку ХХІ століття: історико-культурні передумови, крос-культурні зв’язки, стильова типологія». Доцентка кафедри мистецтвознавства та позашкільної освіти Леся Вікторівна Лебедик також подарувала книгозбірні свою монографію «Підготовка викладачів вищої школи до проектування дидактичних систем в умовах магістратури».

Крім того, фонд бібліотеки поповнився збірником матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Мистецтво та мистецька освіта у сучасному соціокультурному просторі», проведеної з нагоди 90-річчя Бердянського державного педагогічного університету, та навчально-методичним посібником «Сучасні технології навчання і методики викладання дисциплін», укладачами якого стали Леся Лебедик та Віктор і Мирослав Стрельникови.

Щиро вдячні кафедрі мистецтвознавства та позашкільної освіти за поповнення бібліотечного фонду, запрошуємо студентів і викладачів до ознайомлення з цінними напрацюваннями науковців.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.