Завідувачка сектору абонементів наукової та навчальної літератури бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Світлана Анатоліївна Тіткова на запрошення Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. П. Котляревського завітала на вечір пам’яті громадського діяча, письменника, перекладача Івана Стешенка.

У затишному залі бібліотеки зібралося чимало краєзнавців, викладачів, науковців, які прагнули зануритися в життєпис видатного земляка. На заході був присутнім упорядник і видавець Григорій Титаренко, який презентував авторський біографічний нарис «Іван Стешенко. Твори. Переклади. Вибране листування», що повертає із забуття творчий доробок Івана Стешенка в найбільш повному обсязі. У виданні, розрахованому на широке коло читачів, представлено значну частину літературної спадщини Івана Матвійовича, а також вперше опубліковано його вибрані листи.

Щиро вдячні організаторам заходу за чудову затишну атмосферу та Григорію Титаренку за можливість глибше пізнати історію України й життєвий шлях видатного полтавця Івана Стешенка.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.