30 листопада працівники наукової бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха побували на презентації-тренінгу письменниці, експертки з комунікацій і медіадослідниці Марії Титаренко «Не музи, а м’язи», яка відбулася в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка.

З вітальним словом до учасників звернувся Сергій Шебеліст, доцент кафедри журналістики, який нині служить у ЗСУ, рекомендуючи книгу Марії Титаренко як цінний посібник для майстрів і початківців пера.

Присутніх зацікавила історія створення книги «Не музи, а м’язи» – від зародження ідеї до вибору ілюстратора для видання, адже всім відомо, що часто залаштунки письменницького ремесла є не менш захопливими, ніж зміст їхніх книг. А оскільки презентація зібрала бажальників опанувати мистецтво творчопису та вдосконалити навички писання, пані Марія запропонувала виконати кілька завдань із вправника, щоб розігріти аудиторію і прокачати креативність учасників.

Щиро дякуємо авторці й організаторам зустрічі за драйвову атмосферу та поштовх до саморозвитку. Бажаємо пані Марії подальших творчих успіхів і сподіваємося зустрітися на презентації її нових книг.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.