ПНПУ імені В. Г. Короленка та бібліотека імені М. А. Жовтобрюха висловлює щиру вдячність Тетяні Іванівні Балагурі, Герою України, лауреатці Полтавської обласної премії І. П. Котляревського, вчительці української мови і літератури Полтавського наукового ліцею № 3 та її учням за безкорисну щедрість і участь у шляхетній справі – поширенні україномовної літератури в рамках акції «Популяризуй українське – подаруй книгу».

Школярі не лише передали своїм закордонним ровесникам цікаві й корисні книги, а й написали їм зворушливі листи, в яких розповіли про свої читацькі вподобання та привітали з прийдешніми зимовими святами.

Тетяна Іванівна зі своїми учнями зібрали чимало художніх творів сучасних авторів і класиків для дітей і дорослих, довідкову й пізнавальну літературу, які спрямують до Центру української мови та культури у м. Тбілісі задля поглиблення знань закордонних жителів про історію і культуру України, сприяння популяризації української мови й літератури, вшанування пам’яті видатних українців.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.