14 листопада, у рамках святкування Міжнародного дня студента, в бібліотеку імені М. А. Жовтобрюха завітали студенти 1-2 курсів факультету фізичного виховання та спорту ПНПУ імені В. Г. Короленка, які взяли участь у науковому шоу «Інтелектуальний бій».

З вітальним словом до студентів звернулася директор університетської бібліотеки Валентина Орєхова, бажаючи їм побільше яскравих моментів у житті, великих перемог та гідних досягнень. До привітання долучилася й ведуча наукового шоу, завідувачка сектору культурно-просвітницької роботи відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи бібліотеки Любов Андрух, яка побажала здобувачам освіти сповна насолодитися безтурботною порою студентства, щоб в їхніх спогадах цей час був наповнений тільки позитивними враженнями.

Учасники інтелектуального змагання демонстрували знання з різних галузей науки: хімії, біології, історії, математики тощо. Студентам пропонувалися питання зі шкільної програми, завдання на загальний розвиток та каверзні головоломки на логіку й кмітливість. Повеселила учасників електроруханка, виконавши яку вони зігрілися й збадьорилися після мозкового штурму.

Дякуємо учасникам за активність та сподіваємося ще не раз зустріти їх у стінах університетської бібліотеки!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.