7 листопада працівники бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха відвідали презентацію ХVІІІ-го випуску музейного щорічника «Полтавський краєзнавчий музей: Маловідомі сторінки історії, музеєзнавство, охорона пам’яток» – унікального в музейному просторі збірника наукових праць, що презентує дослідження фахівців музейної галузі, вчених і краєзнавців.

Бібліотека імені М. А. Жовтобрюха також отримала в дар це ґрунтовне видання, яке доповнило вже наявну колекцію музейних щорічників «Полтавський краєзнавчий музей: Маловідомі сторінки історії, музеєзнавство, охорона пам’яток». Тому запрошуємо як викладачів і студентів, так і всіх шанувальників української історії ознайомитися з черговим збірником. На його сторінках містяться вичерпні розвідки в царині краєзнавства, природничих наук, археології, архітектури, історії України й Полтавщини зокрема, релігієзнавства, музеєзнавства, життєписи визначних полтавців. У книзі вміщені публікації нових знахідок, відкриттів, важливі історичні документи, над якими працювало більше десятка докторів та кандидатів наук різних галузей знань.

Щиро вдячні організаторам та спікерам заходу за змістовне представлення збірника й зосередження уваги на актуальній сьогодні темі: повернення українців до власних витоків та встановлення історичної справедливості.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.