Працівниці бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха взяли участь у XXVI Всеукраїнській онлайновій науково-практичній конференції «Короленківські читання» (з міжнародною участю) на тему «Бібліотеки, архіви, музеї в умовах війни», організованій Харківською державною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка.

Завідувачка сектору рідкісних видань та неопублікованих документів Ірина Швидун і завідувачка сектору абонементів наукової та навчальної літератури Світлана Тіткова представили на постерну сесію конференції доповідь «Історія конволюту із книгозбірні українського клубу в Полтаві (за матеріалами фонду бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха ПНПУ імені В. Г. Короленка)».

Оргкомітет науково-практичної конференції «Короленківські читання» висловив глибоку вдячність особисто директору університетської бібліотеки В. В. Орєховій та її фахівцям за багаторічну активну участь і творчу співпрацю. Натомість бібліотека імені М. А. Жовтобрюха щиро вдячна організаторам заходу та українським і закордонним колегам за можливість представити власні наукові напрацювання й отримати цінний досвід. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

З текстом доповіді Ірини Швидун і Світлани Тіткової можна ознайомитися після її публікації у збірнику матеріалів XXVI Всеукраїнської онлайнової науково-практичної конференції «Короленківські читання».


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.