Працівники бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка взяли участь у вебінарі на тему створення, упорядкування та використання профілю в ORCID – платформі для створення та підтримки реєстру унікальних ідентифікаторів дослідників, прозорого способу представлення науково-дослідної діяльності та вільного доступу до цих ідентифікаторів.

Спікер онлайн-заходу, старший науковий співробітник Державної науково-технічної бібліотеки України Софія Жеребчук, акцентувала увагу на алгоритмах створення облікового запису в ORCID, його редагування та прив’язки до нього Author ID Scopus, Researcher ID Web of Science та ін.

Учасники вебінару мали змогу поставити спікеру запитання щодо труднощів, які в них виникли під час роботи з системою ORCID, та обговорити деякі нюанси роботи на платформі.

Щиро вдячні організаторам заходу за можливість поспілкуватися з колегами та роз’яснення багатьох аспектів, пов’язаних з роботою ідентифікатора ORCID.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.