До Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці імені М. А. Жовтобрюха відбувся літературний вечір, організаторами якого стала студентська рада університету. Члени студентської ради підготували привітання для працівників бібліотеки, а також акцентували увагу на тому, яке вагоме місце в освітньо-науковій діяльності університету займає бібліотека.

Зі словами вдячності виступила працівник бібліотеки, завідувач сектору культурно-просвітницької роботи відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи Любов Андрух, яка відзначила ініціативу та активність студентів й організаторів у проведенні літературного вечору поезії. Також розповіла про важливість промоції, популяризації книги та читання в сучасному світі, та познайомила гостей заходу з художньою літературою фонду бібліотеки, що присвячена військовій тематиці.

У дружній атмосфері аматори віршованого слова та поезії, представили глядачам свої творчі доробки. Всі бажаючі мали змогу продекламувати власні вірші, чи виконати музичну композицію. З нагоди святкування Всесвітнього дня бібліотек учасників читацького вечору було відзначено подяками. Приємним завершенням дійства стало частування гостей чаєм та смаколиками, під теплі дружні бесіди.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.