Традиційно, на початку навчального року, першокурсники нашого університету запрошуються на екскурсію до Бібліотеки з метою максимально повно використати її можливості для результативного навчання, плідної наукової роботи, розширення світогляду, гарного відпочинку з цікавою художньою книгою.

Сьогодні до нашої бібліотеки завітали студенти першого курсу факультету історії та географії освітньої програми "Історія та археологія" першого (бакалаврського) рівня разом із Людмилою Леонідівною Бабенко та Ларисою Іванівною Шаповал. Захід відбувся в розрізі вивчення навчальної дисципліни "Університетська освіта та академічне письмо".

На початку зустрічі Людмила Леонідівна закцентувала увагу здобувачів освіти на необхідності тісної співпраці з бібліотекою, адже саме тут майбутні науковці знайдуть всю необхідну інформацію для свого подальшого навчання.

Завідувачка сектором бібліотеки Світлана Тіткова ознайомила з історією бібліотеки, розповіла про особливості бібліотечних послуг, про багатий книжковий фонд. Також представила наш віртуальний простір: веб-сайт бібліотеки, який надає можливість цілодобово працювати з інформаційними електронними ресурсами як віддаленого доступу, так і з власними (навчально-методичними та науковими виданнями університету тощо), а також користуватися електронним каталогом та Інституційним репозитарієм.

Зустріч відбулася в теплій та дружній атмосфері.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.