Бібліотека імені М. А. Жовтобрюха взяла участь в заході «Досвіди читання в часи війни»: спільне засідання студентського читацького клубу кафедри журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка і читацького клубу «Горислів», яке було проведено в рамках книжкового ярмарку «Пошук» – 2023, що цього року присвячене до Міжнародного дня миру.

На заході відбулось спільне засідання читацьких клубів у рамках книжкового ярмарку «Пошук-2023». Учасники клубу поділилися власним досвідом з читання книг на військову тематику, коротко анонсували сюжет улюблених книг та з захопленням розповіли про враження які вони на них справили.

Андрух Люба, завідувач сектору культурно-просвітницької роботи відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи бібліотеки запропонувала огляд літератури та акцентувала увагу на тому, яке вагоме місце в фонді бібліотеки займає художня література на військову тематику. Також на заході презентували подаровані книги авторів, які є гостями й поціновувачами бібліотеки, а саме колишні студенти та військові, які стали письменниками в часи війни з 2014–2023 рр.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.