Бібліотека Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка отримала в дарунок економічне видання від автора – Ярослава Романчука «Новий Захід. Українська мрія. Харків. : Літера Нова, 2023. – 672 с.».

Романчук Ярослав Чеславович – відомий економіст, керівник економічних реформ Офісу простих рішень і результатів, консультант з економіки бізнесу, влади та НДО в Україні, він презентує наукові та практичні засади економічної політики, яка стикається з глибокими кризовими явищами і мобілізує ресурси для їх подолання. Економіст пропонує свою інноваційну модель економічного розвитку для України. В її фундаменті – теорія підприємницького зростання (Австрійська економічна школа), висновки численних наукових досліджень, емпіричні дані, накопичені за понад 30 років. Практична реалізація цієї моделі дасть змогу Україні увійти до престижного клубу країн із ВВП понад один трильйон доларів, стати потужним локомотивом розвитку та зростання Європи.

Автор книги висловлює вдячність засновникам компанії Нова пошта, Вячеславу Климову та Володимиру Поперешнюку – меценатам цього проекту. Їх щедрість та підтримка стали ключовими факторами у забезпеченні можливості передати цю книгу нашій бібліотеці. Бажання економіста Ярослава Романчука полягає в тому, щоб ідеї, викладені у книзі, досягли якомога більшої кількості людей, стали основою для дискусій і цінним джерелом інформації для читачів. «Разом ми зможемо розпочати новий етап, сприяючи створенню тисяч нових бізнесів і мільйонів робочих місць, а також забезпечити швидке повоєнне відновлення економіки країни!»

Щиро дякуємо Романчуку Ярославу Чеславовичу за подаровану книгу та бажаємо автору творчого натхнення, нових цікавих проєктів заради розвитку України!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.