Група учнів 6-А класу Наукового ліцею №3 Полтавської міської ради здійснила навчально-наукову екскурсію до Бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Під час екскурсії діти завітали до «Ветеран Хаб ++» який функціонує в фойє бібліотеки. Більше про роботу ветеранського простору у нашому місті розповіла його координаторка у Полтаві Юліана Линник.

Директор бібліотеки Орєхова Валентина Володимирівна особисто провела екскурсію для дітей. Вона ознайомила учнів зі структурою бібліотеки. Розповіла про принципи роботи з науковими, науково-популярними та довідковими виданнями, присвяченими календарно-обрядовій творчості.

Валентина Володимирівна провела для слухачів огляд періодичних видань, ознайомила з матеріалами журналу "Народна творчість та етнологія". Діти відвідали різні читальні зали. У читальному залі №4 учні попрацювали практично: уклали бібліографічний список до теми "Календарно - пісенна обрядовість літнього циклу.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.