Краус К. М., Краус Н. М., Іщенко І. С. Освіта та суспільство: цифрова ідентифікація людини : монографія. – Київ : Аграр Медіа Груп, 2023. – 208 с.

Дана монографія підготовлена науковцями: Краус Катериною Миколаївною, кандидаткою економічних наук, доцентом, Краус Наталією Миколаївною, доктором економічних наук, професором та Іщенко Інною Сергіївною, асистентом кафедри педагогічної майстерності та менеджменту імені І .А. Зязюна, яка подарувала її бібліотеці.

У даному виданні досліджено теоретико-методологічні засади цифрової ідентифікації людини. Представлено цифрові орієнтири та інноваційні вектори змін інституту освіти і науки в Україні. Розкрито особливості економічної професійної освіти покоління цифрових людей та вказано професії майбутнього у віртуальній реальності інноваційно-цифрового простору.

Також автори розробили і запропонували методику викладання цифрового підприємництва в системі економічного навчання в інноваційному університеті. Здійснили аналіз особливостей навчання здобувачів економічної освіти цифровому підприємництву та обґрунтували інноваційні техніки, технології, методики, завдання та переваги навчання цифровому підприємництву тощо.

Видання рекомендовано для науковців, викладачів і студентів, практиків у сфері цифровізації освіти та науки, а також для широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами формування і розвитку цифрової підприємницької діяльності в умовах інституціальних змін на шляху до становлення Суспільства 5.0.

Електронна версія монографії розміщена у відкритому цифровому архіві Інституційний репозитарій ПНПУ імені В. Г. Короленка, у базі даних «Електронна освітня бібліотека» та електронному каталозі.

Висловлюємо щиросердну вдячність авторам за подароване видання.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.