Сьогодні у фойє бібліотеки імені М. А. Жовтобрюха Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка розпочав свою роботу «Ветеран Хаб ++». Ветеран Хаб - зручне та безпечне місце для ветеранів АТО/ОСС, їхніх близьких, родин загиблих військових, колишніх полонених. Тут вони зможуть отримати послуги, провести час чи просто поспілкуватися зі «своїми» людьми.

На відкритті була присутня Юлія Романовська – програмна менеджерка та один із координаторів проєкту «Плюс Плюс» з міста Вінниця. Пані Юлія ознайомила присутніх з роботою хабу і окреслила плани на майбутню співпрацю з університетом.

Ректорка університету Марина Гриньова висловила вдячність всім захисникам України і закликала бути міцним тилом для них.

Більше про роботу ветеранського простору у нашому місті розповіла його координаторка у Полтаві Юліана Линник.

На заході був присутній мужній ветеран Максим Колісник, який надихає нас бути сильними і вірити в Збройні Сили України! Максим отримав тяжке поранення, забезпечуючи бойове прикриття колони спецтехніки Збройних Сил України на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Доречі, Максим вирішив стати студентом нашого університету!

Ми дуже радіємо що отримали таких сусідів, щиро вдячні за подаровані бібліотеці примірники справжнього бестселера "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного", автором якого є майор Ганс фон Дах. Сподіваємося та тісну і плідну співпрацю заради мирного майбутнього нашої України!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.