Подарована бібліотеці книга – це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань.

Бібліотека імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха отримала нову книгу:

Полтавський краєзнавчий музей. Маловідомі сторінки історії, музеєзнавство, охорона пам’яток : зб. наук. ст. / ред. кол. : О. Б. Супруненко (голова), Л. Л. Бабенко, Н. О. Гаврилюк, А. М. Киридон. та ін., наук. ред. В. О. Мокляк. Харків : Майдан, 2021. Вип. 16. 872 с.

Пропонований читачеві збірник наукових статей є підсумком наукової діяльності Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського за 2019 р. та продовженням започаткованого у 2003р. видання щорічника, до якого ввійшли не лише матеріали досліджень співробітників, а й багатьох науковців Полтавщини.

Статті, публікації і розвідки, вміщені у збірнику, стосуються різних питань історії Полтавщини, природознавства, археології, історії козацтва, нової та новітньої історії, історії церкви, життя і діяльності визначних полтавців, етнографії, питань музеєзнавства тощо.

Усі вони будуть цікавими для тих, хто не байдужий до історії рідного краю, його природничого й етнографічного розмаїття.

Для науковців, музейників, пам’яткоохоронців, краєзнавців, широкого кола шанувальників історії та природознавства.

Ми впевнені, що книга стане важливою частинкою фонду нашої бібліотеки та допоможе у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанню і обов’язково знайде гідного читача. Невимовно вдячні за щедрість і увагу до університетської книгозбірні та висловлюємо подяку Полтавському краєзнавчому музею імені Василя Кричевського за сприяння у поповненні книжкового фонду бібліотеки.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.