Шановні науковці! Наш університет до 15 грудня 2021 року використовуватиме безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва Bentham Science. Такої домовленості було досягнуто під час переговорів, проведених фахівцями Міністерства освіти і науки України з представником видавництва Bentham Science.

Bentham Science ‒ це міжнародне видавництво у галузі науки, технологій і медицини, яке надає академічним дослідникам та спеціалістам-практикам найактуальнішу інформацію у різних сферах науки і технологій. Bentham Science є видавцем  рецензованої наукової літератури (книги та журнали). Bentham Science забезпечує видання понад 130 наукових журналів в електронному та друкованому форматах. Значна частина  журналів видавництва Bentham Science індексується провідними наукометричними  (бібліографічними) базами (Scopus, Chemical Abstracts, MEDLINE, EMBASE тощо).

Електронні книги  видавництва Bentham Science публікують підручники, довідники, монографії, біографії, матеріали конференцій у галузі медицини, технологій, гуманітарних, природничих та соціальних наук.

Для налаштування тестового доступу Вам необхідно перейти за покликанням:

  1. Доступ до електронних журналів (статті з журналів можна завантажувати у форматі PDF);
  2. Доступ до електронних книг (знайомство з повними текстами книг виключно онлайн).

Викладачі, аспіранти, студенти Полтавського національного, долучайтеся до провідного світового наукового досвіду!


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.