У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

До свята співробітники читальної зали №2 підготували книжкову виставку "Для тих чия професія від Бога", а також пропонуємо ознайомитися з тематичним списком "Священне ім’я - вчитель", який підготувала завідуюча культурно-просвітницьким сектором бібліотеки Наталія Гах.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.