24 вересня працівники бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха взяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні проблеми національно-культурної ідентичності: регіональний вимір».

 

Директорка бібліотеки Валентина Орєхова привітала учасників конференції та підготувала доповідь «Бібліографічні видання науковців університету як інформаційний ресурс української біографістики». Також на конференції виступили: Наталія Кузьміна, заступниця директорки бібліотеки з доповіддю «Про етнографічні джерела та народознавчі рідкісні видання у фондах бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха»; Світлана Тіткова, завідувачка сектором абонентів наукової та навчальної літератури бібліотеки, яка розповіла про етнокультурну спадщину українського народу у фондах університетської бібліотеки та Вікторія Балюк, провідна бібліографиня бібліотеки, яка ознайомила з національною ідентичністю у періодичних виданнях фондів бібліотеки імені Михайла Андрійовича Жовтобрюха.

Колектив бібліотеки щиро вдячний за можливість взяти участь у науковому заході високого рівня. Бажаємо всіх благ та подальшого поступу в наукових пошуках.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.