На виконання наказу ректора № 113-р від 28.08.2020 р. «Про організацію протиепідемічних заходів у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» 4 вересня 2020 р. начальник штабу цивільної оборони університету Олександр Пищида провів інструктаж про запобігання розповсюдження COVID-19 серед персоналу бібліотеки Полтавського педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Доповідач Олександр Іванович підкреслив про допуск працівників за умови використання засобів індивідуального захисту (маски, респіратора, захисного щитка, рукавичок), дотримання соціальної дистанції, уникнення скупчення читачів.

Колектив бібліотеки був ознайомлений із заходами запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотриманням правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів. З працівниками бібліотеки проведено навчання щодо одягання, використання, зняття засобів індивідуального захисту, їхньої утилізації.

Подякувавши за надання корисної інформації Олександру Пищиді, директор бібліотеки, Валентина Орєхова, звернулася до персоналу із проханням берегти своє здоров'я та у разі нездужання повідомляти керівництво, самоізолюватися та не піддавати ризику здоров'я своїх колег.


 

Вітаємо!

Будемо раді Вам допомогти.